miércoles, 9 de noviembre de 2011

REACCIÓ DE DURAN AL CARA A CARA



Josep Antoni Duran i Lleida , cap de la llista de ciu va remarcar ahir que Catalunya ha sigut totalment  exclosa del debat entre Rajoy i Rubalcaba.
Duran va declarar que “ Catalunya va ser la gran absent” , ja que els candidats de PP i PSOE no es van manifestar sobre els temes futurs que afectaran a Catalunya; aixi doncs Durant es mostra “indignat” per l’actitud dels representants polítics en el cara a cara.

Segons ell mateix diu : “Em sembla un error i un defecte democràtic, ara que es parla tant de participació i democracia”. Aquí Duran demostra que els candidats només prioritzen deixar constancia de la seva superioritat política davant dels  electors., també afirma que sembla que no tenen en compte que existeixen autonomies dintre d’ Espanya.

D’altra banda Duran dubte de la possibilitat de pactes d’ Estat ja que a causa de l’actitud i l’estil del debat es difícil pensar que tots dos partits ( PP i PSOE) no donguin importancia a posarse d’acord a favor del bé comú . El que Duran troba fonamental es arribar a un “Govern de concentració"

Despres del miting electoral a Lleida , Duran es preocupa per recordar el problemes del déficit fiscal i la importancia del corredor mediterrani pel desenvolupament de Catalunya.També en aquest miting va criticar a Carmen Chacón per la seva predilecció per el PSOE en lloc de Catalunya , en aquest tema Duran es declara decepcionat ja que la candidata del PSC va mentir en aquest aspecte.


Mariona ,Adriana i Laura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario