martes, 15 de noviembre de 2011

DURAN IMPULSA "UN CANVI DE XIP" ALS ESTUDIANTS.

Apunt de finaliztar la campanya electoral i nomès a 5 dias de les eleccions generals, CiU ha presentat un segon spot publicitari.
Aquest, es molt semblant al primer, que ja vem analitzar a publicacions anteriors, però s'apropa més a l'ambit electoral.

El primer que es pot observar al reproduit el video és una gran bandera de Catalunya en moviment, com a símbol de la prioritat de CiU, els catalans. Seguidament, es pot veure al candidat, Duran, caminar entre un passadís de persones, entre les quals destaca Jordi Pujol, uns dels personatjes més importants de Catalunya.
Duran parla amb veu alta clara, va recitant els seus proposits com per exemple: "lluitar pels teus sommnis", mentres s'enfoca un primer pla de diversas persones que somriuen, mostran així la seva conformitat amb el partit.

Tot seguit menciona directament les votaciones, demanant als ciutadans " quan vaguis a votar pensa amb el cap i amb el cor, però també amb la cartera perquè es l'hora dexigir allò que es dels catalans"amb aquestas paraules demana que votin a CiU.
Desprès el president de la Generalitat Artur Mas dedica unas paraules on demana que a Madrid es tingui en compte Catalunya, igual que feian al primer spot. 
Avans d'acabar els dos polítics mencion la frase de la campanya " ara més que mai la nostra força ets tu".

Finalment, es mostra l'imatge publicitaria del partit on es cita " Aquest diumenge fem valor la nostra força, aconseguirem més per Catalunya"  amb l'intenció de que els receptors es quedin amb l'essencia del spot,  es a dir, que el 20-N donin el seu vot a CiU perquè és l'únic partit que cumplirà els seus objectius.

Laura, Mariona, Adriana

No hay comentarios:

Publicar un comentario