lunes, 7 de noviembre de 2011

MÍTING A SABADELL I ACTE DEL PACTE FISCAL

El dia 5/11/11, CiU va fer un míting a Sabadell on el més destacat es va centrar en el discurs de Duran i Lleida.

En el seu discurs va predominar la importància que Catalunya no es pot permetre ser l’excepció on predominin els vots cap al PSOE. Duran i Lleida va deixa anar preguntes com: és que el PSOE ha escoltat les propostes de Catalunya?, és que el PSOE ha fet algun esforç per Catalunya? Doncs Catalunya no pot permetre que els vots predominin al partit socialista. Però també va deixar molt clar que això no vol dir que es doni suport i vots al PP ja que tampoc han fet re per Catalunya.

Finalment va donar un missatge positiu a la població dient que Catalunya se’n sortirà de la crisi treballant, esforçant-se i reivindicant allò que és nostre, el pacte fiscal.


El mateix dia 5/11/11, es va fer un acte anomenat: l’acte del pacte fiscal on es va parla dels interessos primordials dels catalans. Una altra vegada els protagonistes van ser Jordi Pujol, Artur Mas i Antoni Duran i Lleida.
Jordi Pujol, va tornar a incidir en que Catalunya no podia permetre que predominessin els vots cap al partit socialista ja que de quina manera podrem demanar a Madrid un pacte fiscal o reformes per Catalunya quan Catalunya el dia 20 de Novembre decideixi votar al PP o al PSOE.
Duran i Lleida va tornar a parla de la importància del pacte fiscal, de la importància de disposar d’un millor finançament ja que serviria per tenir una administració molt més bona, on la Generalitat no tindria tants problemes. D’aquesta manera es reduiria l’atur, es podria millorar la sanitat, destinar recursos a l’ensenyament, fer millores d’infraestructures, combatre la pobresa i en definitiva millorar la situació de la població catalana. Duran i Lleida va deixa molt clar que l’objectiu principal de la campanya electoral era el pacte fiscal i que es desentenia de tenir un caràcter nacionalista. D’alguna manera Duran i Lleida va fer servir aquest argument com a tàctica per que prosperin les propostes i reformes a Catalunya.

Finalment va tornar a dir que la força i el poder el tenim a les nostres mans perquè Catalunya recuperi tot allò que és seu i que per tant tot dependrà de la nostra mobilitat i força. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario