martes, 15 de noviembre de 2011

DURAN ASSEGURA QUE EN LES MANS DE CHACÓN ESTÀ ATURAR LA VAGA DE METGES

Josep A. Duran i Lleida va afirmar ahir a la nit a Terrassa que la vaga de metges d'avui es pot evitar i "està en mans de Chacón", la cap de llista per Barcelona del PSC, i ha ressaltat que el primer que ha de fer és "demanar perdo als ciutadans". Després, ha remarcat: "que demani a Zapatero que convoqui un consell de ministres extraordinari perquè ens donin el fons de competitivitat i així no hi haurà vaga".

Veiem com Duran s’imposa amb les seves paraules i vol fer les coses ben fetes intentant evitar la vaga d’avui i destaca que la ministra Chacón es responsable de solucionar aquest problema. Duran també reclama la competència amb Catalunya , de tal manera que la vaga es suprimeixi.
Duran també ha fet referència a l’entrevista de Carmen Chacón a La Vanguardia quan ha assegurat que mai ha tingut la necessitat d'haver votat diferent al PSOE i ha dit "Agraeixo la sinceritat de Chacón a la perquè no ha tingut mai la necessitat de defensar Catalunya".
El inici de la seva intervenció, ha volgut donar dues noticies al PP , una bona i una dolenta: "la bona es que guanyaran les eleccions amb majoria absoluta, la dolenta es que el PP no guanyarà les eleccions a Catalunya". I en canvi ha afirmat que per als socialistes, les dues noticies son dolentes: "perdran a Espanya i, per primera vegada, no guanyaran les eleccions a Catalunya".

Aquí veiem la opinió de Duran sobre l’entrevista de Chacón de manera irònica , ja que mai ha defensat Catalunya . D’una altre banda era de suposar que el PP guanyaria les eleccions i que PSOE perdria.










Carme Chacón, PSC









 Antoni Duran i Lleida, CIU




Laura, Adriana i Mariona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario