lunes, 7 de noviembre de 2011

DURAN PRESENTA EL SEU LLIBRE "CARTES DE NAVEGACIÓ.PER UN NOU RUMB"


El passat dijous 3 de novembre pel matí, Duran i Lleida va presentar el seu nou llibre "Cartes de navegació. Per un nou rumb" a la llibreria "Casa del llibre" de Barcelona. 

El llibre es un recull de les cartes web que ell dirigeix al simpatitzants d'Unió, amb la seva pagina web www.unio.cat des de l'any 2001. 

Amb això el candidat demostra la seva intenció d'apropar-se a tots els públics amb diferents mitjans. Per tal, que augmenti el nombre de ciutadans que coneguin els seus objectius electorals, poder explicar els seus pensaments i sentiments. D'aquesta manera es pot interpretar el llibre com un instrument propagandístic, que també utilitzen molt els membres d'altres partits polítics. 

Tot i això, el que diferencia el llibre de Duran i Lleida amb els d'altres polítics es que pel fet d'alhora explicar les seves experiències a la web, els ciutadans poden comprovar la certesa dels seus arguments i la coherència de la seva proposta política.

Aquestes cartes les va començar a escriure arran d'un viatge a Xile que va fer l'any 2001. Ja que va ser allà on el que era llavors el president de Xile, Ricardo Lagos, li va explicar que tenia aquest costum setmanal per explicar als seus seguidors els seus actes i reflexions. Per tant, es pot deduir que a Duran aquesta idea el va seduir i per això la va dur a terme. 

En aquest llibre expressa els seus ideals i objectius de forma molt clara, igual que ho porta fent sempre i de la mateixa manera en que s'expressa a la actual campanya electora, dient sempre la veritat. 

De fet, a la presentació es mostra sincer i humil dient que no es considera un polític professional, però si que vol aplicar una política professional a disposició dels catalans.


Durant l'acte de presentació del llibre va estar acompanyat pel conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i pel periodista Francesc-Marc Alvaro. El Conseller ha aprofitat l'avinentesa per desitjar-li sort en la campanya, ha dit textualment "que et vagi molt bé la campanya. Espero que serveixi perquè aquells que no s'equivoquen i defensen essencialment els interessos dels ciutadans de Catalunya guanyin les eleccions"i Duran mostra el seu agraïment.

D'altre banda, Francesc-Marc Alvaro va remarcat que el llibre te diversos valors: el de la coherència perquè mostra la relació entre el que es diu i el que es fa; el de plasmar unes conviccions que es mantenen i que s'expressen sense manies; el d'atrevir-se a formular el que ningú gosa dir que, ell ha definit com "insolència" en un moment que molts no ho fan; i el de treballar des del realisme i l'equilibri.



Si vols veure el video de la presentacio del llibre, clika aquí:




No hay comentarios:

Publicar un comentario