miércoles, 9 de noviembre de 2011

ANÀLISI DE L'ESLÒGAN DEL PARTIT






Aquest és L'eslògan que Convergència i Unió ha realitzat per les eleccions generals del    20-N.
Un cartell que els catalans poden veure aquest dies a la gran majoria dels carrers. 
A nosaltres ens sembla una imatge molt clara que plasma de forma concisa l'objectiu del partit: Donar a Catalunyal'importància que és mereix.
Aquests missatge el plasmen las paraules: "La nostra força" que destaquen per tenir els colors blau i taronja, representants del partit. A més la paraula "força" té un tamany més gran perquè és el terme més important, amb el qual CiU demana als ciutadans la seva col·laboració per guanyar les eleccions i així poder realitzar els seus projectes. També es pot considerar una paraula que crida l'atenció de la gent i que està molt present a la vidaquotidiana, ja que tothom necessita força per afrontar la seva vida.
A la part inferior del cartell, es pot veure el típic logo del partit seguit de la frase: "Més per Catalunya" també amb els colors del partit, però amb una lletra més petita, amb el propòsit d'especificar la prioritat de CiU.
També a la part inferior, però aquest cop a la dreta apareix la pagina web de Duran, per "picar" la curiositat de la gent i aquesta pugui informar-se més a fons.
D'altre banda, a la part superior apareix una imatge de grans dimensions on estan Antoni Duran i Lleida, candidat a les eleccions generals, al primer terme, i Artur Mas, president de la Generalitat, al segon terme amb la bandera de Catalunya al fons, com un efecte visual que remet a Catalunya de forma molt directa.
A la part inferior dreta d'aquesta bandera únicament apareix el nom del candidat a les eleccions, per tant pel que fa als dos primers plans del membres del partit, es poden plantejar diversos punts de vista: Perquè no apareix únicament la cara de Duran? Surt la imatge de Mas perquè es el president i es vol simbolitzar el poder i el suport que aquest pot lliurà a Duran? La gent el pot relacionar amb les actuals retalles que ha fet Mas? Aquesta és una gran incògnita, nosaltres ens quedem amb la segona proposta, però que cadascú faci la seva pròpia valoració.

Laura, Mariona, Adriana




No hay comentarios:

Publicar un comentario