jueves, 10 de noviembre de 2011

DURAN: " EL PSC ULTRAPASSA ELS LÍMITS DE LA DECÈNCIA"

El cap de llista de CiU a les eleccions generals, Josep A. Duran i Lleida, va mostrat, air a la nit, la seva "indignació i preocupació" al míting de Manresa pel vídeo del PSC on escenifica la mort d'una persona i ho atribueix a "les retallades." 
Duran ha afirmat que "és indignant, no té nom, ultrapassen els límits de la decència, de la democràcia. Això és, simplement, joc brut. Entenc perfectament que el PSC vagi a la desesperada, que sigui conscient que perdrà aquestes eleccions, perquè s'ho mereix. Entenc el neguit, els nervis, però no es pot fer una campanya tan barroera, tan insensata i tan alarmista com fan els socialistes de Catalunya amb aquest vídeo", ha lamentat.
Aquestes paraules expressen a la perfecció l'opinió que té el candidat del PSC, tot i això el seu missatge també s'èntén com un mecanisme de defensa, ja que Duran coneix que hi ha altres partits polítics que estan per sobre d'ell i per tant els desqualifica i critica la seves estratègies electorals, per treure'ls importància i mostrar el perfil humanitzador que ell té. 



El dirigent de CiU també ha explicat que la candidata del PSC i ministra de Defensa, Carme Chacón, ha dit avui que CiU i PP preparen un cop de gràcia per la sanitat pública per després del 20-N. Així li ha etzibat: "Senyora Chacón, que quedi clar que qui ha donat un tret de gràcia a la sanitat pública de Catalunya ha estat el PSC i el tripartit que han deixat trinxat aquest país amb un dèficit de 8.400 milions d'euros".
La seves declaracions respecte el tema de Chacón transmeten el seu descontent amb els altres partits, a més s'excusa culpant de les retallades als altres. Així es pot veure com els partits polítics "es passen la pilota entre ells" es a dir, es culpen mútuament. També es mostra afectat per les acusacions de la ministra de defensa, i per això li deixa clar que els problemes econòmics de Catalunya són culpa d'Espanya.

Duran també ha explicat que "mentre Chacón demana escoles i hospitals, ella se'ls gasta en canons" i ha exclamat: "Demano dignitat, joc net. Demano als socialistes que s'avergonyeixin d'aquest vídeo impresentable que ultrapassa els límits de la decència, de la dignitat i de la democràcia"
Duran reitera que es inhumà projectar aquestes imatges tan desagradables que a més no compleixen la seva funció d'arribar al cor dels ciutadans. D'altra banda demana que si guanya el PSC deixi d'enganyar a la societat i compleixi realment el que proposa.

El cap de llista de CiU ha ressaltat que "no hi ha dret. És vergonyós. Per molt desesperats que estiguin, és vergonyós que siguin capaços d'utilitzar en una campanya electoral persones que es moren. També podria fer-ho i ni ho faig i ho faré". 
Amb las seves sinceres paraules pretén mostrar-se super al PSC, tant en l'àmbit de la política com el sentimental.

Duran i Lleida ha advertit: "Que no ens expliquin sopars de duro, si no hi ha diners és perquè ells se'ls han gastat". Actualment, Catalunya paga quatre milions d'euros diaris d'interessos i ha explicat que si el tripartit no hagués generat el dèficit i no s'haguessin de pagar els interessos durant set mesos "no hauríem hagut de tocar ni un cèntim del pressupost de Sanitat". I ha afegit que "els socialistes, a part de ser responsables de deixar el forat a Catalunya, són els que a Madrid, amb Chacón de ministra, demanen a Mas que retalli més i rebaixen el pressupost de Sanitat de l'Estat un 8,2%. És vergonyós".
Amb aquestes declaracions intenta treure's tot tipus de responsabilitats per tal d'excusar-se de les retallades. Culpa al PSC de que ells són els causants de les retallades, deixant-los com lladres i mentiders.

Finalment, Duran i Lleida ha explicat: "tinc la veu una mica afònica. Que consti que la tinc en defensa de Catalunya, que quedi clar que la veu del PSC i del PP els propers quatre anys, com en el passat, a l'hora de defensar Catalunya no està afònica està muda, no sé sent".
El candidat amb veu afònica deixa entreveure que es conscient de que el seu partit no serà el guanyador i per tant els ciutadans s'en-penediran perquè ell es l'únic candidat que s'esforça per aconseguir treure el país de la crisi i que això l'afecta, com en aquest cas amb l'afonia, però no l'importa ja que es considera un lluitador que no desistirà fins veure complits els seus objectius. A més deixa clar que els altres partits enganyen a la gent.

Per tant, cal concloure que perquè las coses vagin bé el 20-N necessita els vots per CiU, ja que sinó és així Madrid no donarà importància a Catalunya. D'aquesta manera els altres partits que a ull de Duran són uns "farsants" no acabaran mai amb la crisi.

Aquí podeu veure el video del PSC:










Laura, Mariona, Adriana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario