lunes, 7 de noviembre de 2011

MÍTING A TORTOSA I A MARTORELL


El dia 6 de novembre del 2011 el míting de CIU ha tingut lloc a Tortosa amb Ferran Bel , alcalde de Tortosa , Jordi Jané , diputat de Tarragona i Josep Antoni Duran i Lleida , president de CIU. Al carrer observem que es troben uns manifestants en contra de la ratallada.
Primer comença parlant Ferran Bell demanant vots als ciutadants i support a la seva candidatura, també critica a la ministra Carmen Chacon per la seva absència durant molt de temps excepte el dia de les eleccions.


Jordi Jané comunica que s’ha de demostrar als catalans que CIU s’estima a Catalunya i que s’ha de treballar fort durant aquestes dues setmanes que queden de la campanya. També es queixa que Catalunya i les terres de l’Ebre son les que paguen mes autopistes . Seguidament critica al PSOE pel seu míting amb Felipe González i Alfonso Guerra , assegurant que miraven el passat sense ilusió ni projectes . Per acabar diu que el PP  esperava que el PSOE caigués. Josep Antoni Duran i Lleida parla també de la ministra Carmen Chacon perque ha assegurat que ella no volia ser candidata de Catalunya sino de Madrid que mai ha estat interessada per Catalunya. Duran ha fet una crida pels interessos de Catalunya i de tenir força per decidir i millorar el benestar . També anuncia que els manifestants de fora també tindrien que anar a manifestar-se al míting de dimecres de la ministra Carmen Chacon. Acaba dient que no només existeix el PSOE i el PP , que per Catalunya existeix també Convergencia i Unió.
Aquest mateix dia va haver-hi un míting a Martorell i el dinar amb empresaris a Vic.
En un primer pla observem imatges del dinar amb els empresaris . Tot seguit comença el míting a Martorell on el president de CIU , Josep Antoni Duran i Lleida fa una crítica al Partit Popular . Comença parlan sobre el seu eslogan : “Suma’t al canvi” i veiem com fa una crítica al eslogan del PP , dient que s’ajunta amb el PSOE per interés ,només per anar en contra de Catalunya. Seguidament continua dient que la suma dels vots del PP i els del PSOE s’han ajuntat per tal de limitar la gestió de l’autonomia i també per limitar l’autonomia financera de Catalunya reformant la constitució en 24 hores d’una forma molt antidemocrática. Per Josep Antoni Duran i Lleida aquest eslogan vol dit sumar-se a gent , com per exemple als del PSOE.


No hay comentarios:

Publicar un comentario