domingo, 20 de noviembre de 2011

NIT ELECTORAL A LA SEU DE CIU (III)

Avui hem pogut estar per primera vegada a la seu d’un partit polític a l’espera del resultat d’unes eleccions generals. Ens trobàvem a l’hotel Majestic de Passeig de Gràcia, a la seu de CiU.

Amb el recorregut d’aquest blog ens hem anat familiaritzant amb CiU i per això avui ens feia especial il·lusió estar a la seu del partit a l’espera d’un lideratge a Catalunya.

Aquets últims dies ens hem anat informant amb tot tipus de fonts d’informació (diaris, blogs, televisió etc.), i a totes les enquestes que hem trobat es deia que el resultats d’aquestes eleccions a Catalunya serien: PSC amb un nombre de vots inferior als altres anys i en el segon lloc CiU i PP amb un nombre de vots molt igualats.

Respecte a aquestes enquestes, hem comprovat que la població catalana ha respòs a la crida que va fer CiU en el seu últim míting a la fira de Barcelona; on demanaven que els catalans votessin amb el cor, el cap i la cartera, que sobretot es valorés que aquells que guanyarien no tenen gens en compte Catalunya i que per tant Catalunya havia de donar una lliçó a tot Espanya fent que una força catalana guanyés les eleccions generals a Catalunya.




CiU ha aconseguit un repte quasi impossible al guanyar les eleccions generals a Catalunya, davant un líder (PSC) que sempre s’havia endut la gran majoria dels vots de la població catalana i deixant enrere el partit de dretes que ha aconseguit la majoria absoluta del país. D’aquesta manera CiU ha fet història en un context on les crítiques degudes a les retallades no els feien cap favor. Així hem vist com la població catalana ha recolzat la seva campanya i ha estat d’acord amb que és hora de reclamar allò que es nostre.

No només han estat uns resultats molt bons per CiU sinó que la participació ha estat més elevada que altres anys i això ha afegit un sentiment de maduresa democràtica al país en front la situació de crisi que estem vivint.





A la seu de CiU no han parat els aplaudiments mentre s’anaven coneixent els resultats, els crits de: INDEPENDÈNCIA, DURAN, ADÉU CHACÓN, han estat presents en tot moment.

D’altra banda ha estat una experiència molt bona al sentir-nos tant a prop dels membres del CIU i poder viure personalment l’ambient que ha viscut el partit al obtenir uns resultat tant bons, sense ser esperats.

Hem pogut gaudir d’una nit plena d’emoció al veure com, tant els membres del partit com la gent que es trobava allà, es sentia orgullosa i satisfeta de Catalunya per haver fet història dins d’un context tant complicat pel que passa el país.




Laura, Adriana i Mariona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario