martes, 8 de noviembre de 2011

CIU DIU QUE EL PSC FA TRAMPA EN LES INVERSIONS



Jordi Xuclà,cap de llista de la formació nacionalista a les eleccions generals per Girona, amb el suport de Pere Macias, va explicar ahir a Girona que la seva formació apostarà pel que van definir com “una idea estrella”: potenciar la línia del TAV, amb una estació a l'aeroport –que si no paga l'Estat ho farà la Generalitat–, la línia Figueres-El Far-Vilamalla i la línia Portbou-Figueres. La combinació d'aquests nodes i instal·lacions, amb les oportunitats que es derivin de l'eix transversal, l'AP-7 o l'A-26, han de servir per generar una important dinamització de l'economia i la creació de llocs de treball.

CiU vol posar sobre la taula propostes viables i creïbles, més enllà dels estudis econòmics, com potenciar els grans centres logístics del transport de mercaderies i persones, com ara tot allò que giri al voltant del tren, tant pel que fa al convencional, el TAV i el sector aeroportuari. Amb tot, CiU alerta que el PSC “fa trampa”, segons Jordi Xuclà, quan els socialistes posen sobre la taula inversions territorials, perquè el TAV és una inversió d'àmbit europeu
Segons Pere Macias s’ha de posar fi a la construcció d'infraestructures sense sentit amb línies de trens d'alta velocitat on només van nou viatgers. Jordi Xuclà va recordar que, abans del TAV, la proposta de l'Estat va ser el soterrament del tren convencional a Girona i l'enderrocament del viaducte i que CiU ho seguirà defensant.


Ahir, Xuclà i Macias es van reunir amb diversos agents del món econòmic gironí a l'hotel Ultònia, per explicar aquestes i altres propostes.



No hay comentarios:

Publicar un comentario