lunes, 21 de noviembre de 2011

QUÈ PASSARÀ AMB CATALUNYA?

Un dia després de conèixer els resultat de les eleccions generals espanyoles i saber que el PP és el nou partit que governarà el país, que passarà amb les reformes que es tenien en ment a Catalunya i com se l’ha tractarà?



Els diaris van plens d’articles i de “dibuixos” com aquest que mostren clarament com es sent bona part de Catalunya.
Des del primer dia de la campanya electoral, Duran i Lleida va enviar un missatge d’alerta molt clar a la població que es veia seduïda per l’eslògan del PP: “súmate al cambio”. Duran ja ho va dir a aquest canvi que anuncien, Catalunya no hi està inclosa.

Aquest canvi que promou el PP després d’un govern dels socialistes que no ha afavorit a la situació de crisi, no afavorirà tampoc a Catalunya, tot el contrari.
Només fa un dia del resultat de les eleccions però la població catalana coneix els valors del PP i sap que lleis aprovades com la anti-taurina o aspectes com el Català es veuran afectats i modificats amb la pujada al poder dels de dretes.

Per això que CiU guanyés ahir les eleccions generals a Catalunya és primordial per a poder defensar amb més contundència allò que ens pertany i allò que voldran modificar.

Tot i les previsions que es tenen quan a les polítiques que aplicarà el PP a Catalunya, fa falta temps per a veure que passarà. Però el fet d’haver fet història guanyant unes eleccions generals a Catalunya, li dona a CiU un “plus” per lluitar i reclamar a la gran majoria que ha tret el PP a tot Espanya, allò que és de Catalunya.



Laura, Adriana i Mariona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario