lunes, 21 de noviembre de 2011

DURAN: FAREM VALER LA NOSTRA FORÇA A MADRID PER ACONSEGUIR EL PACTE FISCAL




Josep A. Duran i Lleida ha dit aquest matí, després de l’executiva de la federació, que “el triomf de CiU és el de la seriositat i de la responsabilitat. Som molt conscients que CiU ha obtingut un gran resultat, un resultat transversal que sabem entendre i administrar”. Duran ha subratllat que “som molt conscients de la responsabilitat que hem assumit el dia d’avui, en un nou front, en la política espanyola, com ja l’hem assumit en la política catalana i en la municipal”. I ha afegit que “CiU farà valer la seva força, malgrat ser conscients que no serà fàcil en el marc polític de majoria del PP. Però ha de quedar molt clar que a l’hora de fer-la valer per sobre de qualsevol altra condició el nostre objectiu prioritari seguirà sent el pacte fiscal”.

Duran està convençut , que aquest resultat ha sigut un objectiu aconseguit per part del partit , tot i que estigui governant el PP , CIU continuarà lluitant per el pacte fiscal , així ho diu Duran amb les seves paraules , així com la consciencia del resultat obtingut al partit.

Duran ha recordat que “Catalunya és diferent, no som ni pitjor ni millor, som diferents.” Ha ressaltat que “els resultats a Catalunya confirmen la realitat diferenciada del nostre país, que Catalunya és diferent i que se l’ha de tractar diferent, no amb privilegis sinó amb justícia. No només per la història, el dret, la llengua, el pacte fiscal,... sinó per la voluntat de ser, expressada en el suport majoritari al catalanisme polític que defensa aquest fet diferencial, nacional del nostre país”. I ha afegit que “això ens ha permès trencar l’anomalia que sempre havia anunciat durant la campanya i la precampanya que existia en el nostre país, que el catalanisme polític no era la força política més representativa i amb més representació a les Corts. Això ho hem trencat”.
 
Duran afirma amb les seves paraules que la justícia es un dels punts importants del partit , ja que fan que Catalunya sigui diferent i per tant s’ha de tractar com a tal , per poder ser expressada i sobretot dona importància al catalanisme polític, ja que vol que el catalanisme sigui protagonista.
  
Duran ha explicat que “després d’aquest resultat no ens abraçarem a ningú. Nosaltres tenim un objectiu: complir els nostres compromisos i el nostre principal objectiu, malgrat no ser l’únic, el pacte fiscal com a instrument de cara a la recuperació de la crisi econòmica. Tan és així que el pacte fiscal s’ha d’emmarcar en aquest objectiu de sortir de la crisi. Intentarem aportar tot el que sabem com a valor afegit a la generació d’ocupació i per superar una situació molt difícil”





Mariona , Adriana i Laura.


No hay comentarios:

Publicar un comentario