lunes, 7 de noviembre de 2011

INICI CAMPANYA ELECTORAL PER LES ELECCIONS GENERALS DE 2011

El dia 3/11/11 CiU, va començar el inici de la campanya electoral per les eleccions generals que es faran el dia 20 de novembre.

Amb el discurs del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, també de Jordi Pujol i del candidat a les eleccions generals Duran i Lleida, van enviar un missatge molt clar i contundent a Catalunya.

Artur Mas va deixar clar que la campanya que presentava CiU, es caracteritzava per ser presidida per saber on som i que s’espera de nosaltres. Destacava que probablement seria la única campanya que es caracteritzaria d’aquest trets. Per tant donava un caràcter molt sincer i objectiu davant les expectatives del 20N.
D’altra banda el candidat del partit, Antoni Duran i Lleida, remarcava que l’objectiu principal de la campanya és defensar els interessos de Catalunya ja que això voldrà dir defensar els drets de la teva família, de la teva feina, les teves necessitats i els teus somnis. Va enviar un missatge molt clar : “quan vagis a votar, pensa amb el cap i amb el cor però també amb la cartera, perquè ha arribat el moment d’exigir el que és dels catalans, i la nostra força ets tu, sou tots vosaltres, és la única força que tenim, això sí  és la millor força del país, la gent de convergència i unió”.

Duran va fer referència a les paraules de Gregorio Peces-Barba en una conferència: “se tomó una decisión que fue dejar a los portugueses y quedarnos con los catalanes, yo siempre digo en broma, ¿y qué hubiera pasado si nos quedamos con los portugueses y dejamos que se vayan los catalanes? Igual nos hubiera ido mejor”. Duran va contestar dient que la millor resposta que pot donar el país a persones que pensen com Peces-Barba és que el dia 20 de novembre Catalunya bombardegi democràticament les urnes amb paperetes de CiU.
Jordi Pujol va fer un discurs cap a la moral dels catalans, “sense dignitat no hi ha eficàcia”.
                                                            
Després d’aquestes paraules dirigides a la població catalana, perquè es defensin els interessos de Catalunya, Duran i Lleida va acabar amb un: “endavant, a convèncer, a guanyar, visca Catalunya”. 

Amb aquest inici de campanya, analitzem que, CiU es presenta davant de Catalunya amb un discurs molt proper, sincer i amb les coses molt clares. Són conscients de la situació i de les previsions de les eleccions generals i que per tant no portaran conseqüències bones per Catalunya. D’aquesta manera el seu discurs es dirigeix directament a la població, avisant que si Catalunya vol recuperar tot allò que li pertany i vol aconseguir reformes, no es pot permetre que el dia 20 de Novembre les urnes estiguin plenes de paperetes del PP o del PSOE. Per tant l’alternativa per què Catalunya pugui aconseguir allò que vol és donar el vot a CiU, i no a aquells que no ens han escoltat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario