sábado, 19 de noviembre de 2011

DURAN APUJA EL TO CONTRA RAJOY I DUBTA DEL SEU SUPORT A CATALUNYA




Ahir Duran va centrar les seves crítiques al PP. El candidat va aprofitar la promesa de Mariano Rajoy a l'Hospitalet («Recolzaré Catalunya»), per llançar novament la consigna de CiU: ni socialistes ni populars defensaran Catalunya, només la federació nacionalista. «Rajoy, Zapatero, Rubalcaba, sempre diuen el mateix: 'T'estimo, Catalunya', t'estimo Catalunya però l'endemà se'n van, no tornen i s'obliden de Catalunya», va asseverar el candidat.


Veiem com Duran està convençut i transmet amb tota seguretat que tan el PP com el PSOE defensaran Catalunya , que sempre ho diuen pero després no ho compleixen.
  
I és que a Duran el verb recolzaré li va sonar molt a aquell «Pasqual [Maragall], recolzaré la reforma de l'Estatut de Catalunya que aprovi el Parlament de Catalunya», pronunciada per Zapatero en un míting electoral al Palau Sant Jordi el 13 de novembre del 2003.

Aquí Duran ens mostra les paraules de Zapatero pronunciades fa uns quans anys enrere i expressa el seu punt de vista.

Duran va posar com a exemple de la falta de compromís de Rajoy amb Catalunya les declaracions del candidat del PP, a la cadena SER, en què va qualificar de tema «menor» i de «literatura» el pacte fiscal que reivindica CiU. «Per una part diu que recolzarà Catalunya i per l'altra expressa una falta de respecte a Catalunya perquè el 75% dels catalans volen el pacte fiscal».

Aquí Duran critica a Rajoy, ja que es mostra contradictori amb les seves paraules amb el comentari que fa per Catalunya , sobretot en el tema de pacte fiscal, Duran considera que es una falta de respecte per part del PP.




Laura , Adriana i Mariona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario