jueves, 10 de noviembre de 2011

ESPOT CIU ELECCIONS 2011



Aquest és l ‘espot de Convergencia i Unió d’aquest any per les eleccions generals del 20-N.

Podem destacar en aquest audiovisual, imatges dels represenants donant força a Catalunya, la multitud de banderes son una referència clara, ja que volen que Catalunya tingui un mínim d’importáncia a les eleccions generals i d’aquesta manera no sentir-se exclosa.

En aquest espot hi ha un seguit de frases on deixen clar que a Madrid també volen que es parli de Catalunya , ja que en molts aspectes CIU també es veu afectat per les decisions que prenen a Madrid i es plantejen moltes preguntes per CIU, sobretot en l’ámbit fiscal i la identitat, per tant necessiten un gran recolzament a Madrid per tal de defensar els interessos de Catalunya i exigir el que és seu.

Trobem que son originals les imatges que veiem en l’espot, ja que estan fetes a camara lenta i donen una sensació de seguretat i d’autoritat , també hi ha una gran variació de personatges, així com persones grans i joves.

Finalment també cal destacar la figura de Durant en primer pla  defensant Catalunya , i de fons un grup de persones amb les banderes a la má potenciant el missatge que volen transmetre.



Mariona , Adriana i Laura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario