jueves, 17 de noviembre de 2011

DURAN CRITICA ELS GOVERNS TECNÒCRATES

El candidat de CiU en les eleccions generals, Josep Antoni Duran Lleida, ha afirmat aquest dijous en un acte de campanya a Barcelona destinat als emprenedors que si bé "la ciència econòmica ens ha d'ajudar molt a lluitar contra la crisi", en canvi "la gestió no l'hem d'encomanar als tecnòcrates, sinó a persones amb ideari, dotades de legitimitat democràtica i que tinguin clar el que s'ha de fer".

Duran ens informa sobre la crisi dient d'una forma convençuda que la ciencia económica es la solució per lluitar contra la crisi , i sobretot seleccionar bé les persones les quals s'han de fer carrec pero fer-ho de la millor manera possible

En aquest sentit, Duran ha reivindicat el valor de la campanya electoral perquè els ciutadans escullin entre les diferents ofertes programàtiques. El dirigent democristià ha advertit que superar la crisi"exigirà enormes esforços col·lectius". Amb tot, no ha comentat la seva proposta d'un Govern de concentració plantejat per ell mateix al llarg de la campanya i la precampanya electoral.

Segons Duran per superar la crisi , ha de suposar un esforç comú per par de tots , d'aquesta forma a reivindicat el valor de la campanya ,perque els ciutadans puguin escollir . Veiem com Duran s'ha organitzat be i ha trobat una bona proposta per el partit.

Duran ha reclamat un canvi de cultura respecte als emprenedors i ha criticat els partits d'esquerres perquè consideren "egoistes" els empresaris. "No és bo que hi hagi més vocació per ser funcionari que per ser emprenedor", ha subratllat, i per això ha reclamat que des de l'Administració es donin facilitats a aquells que vulguin obrir un negoci.

Duran critica les diferencies del partit d'esquerres , per considerar els funcionaris amb més privilegi , per aixó reclama que donin mes facilitats i oportunitats  als empresaris.


Mariona , Adriana i Laura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario