domingo, 20 de noviembre de 2011

COMENÇA EL GRAN DIA

20 de novembre del 2011, avui és el gran dia.

Desprès d'una llarga i intensa campanya electoral, desprès d'un dia de reflexió, ja ha arribat el dia de les eleccions generals.
Comencem amb un seguiment d'aquest dia tan important.
Pel que fa als mitjans de comunicació,  a las 14:15 del mitgdia TV-3 informava sobre las estadístiques provisionals: anunciava un possible empat entre PP, PSC i CiU.
A més mostrava las imatges del president Artur Mas, que ha anat a votar a l'escola infant Jesús de Barcelona sobre les 12:00 del matí. Ha aprofitat per fer aquestes declaracions: "Decidir que passarà a Espanya es decidir que pasarà a Catalunya."
D'altre banda, al Palau de Congressos de Madrid explicaven que durant las cinc primeres hores de votació aquests es el porcentatge de ciutadans que han fet la seva donació a les urnes: 

- 37,2 % Espanya
- 35,2 % Catalunya (més vots a Barcelona)

Aquestes dades mostren que la gent ha votat 3 punts per sota que a les eleccions celebrades al 2008.

D'altre banda, a TV-1 deien que gairabé 36 milions d'Espanyols poden votar i que si el PP guanya amb majoria absoluta CiU no podrà ser decisiu a Madrid. A més, remarcaven que aquestes són les primeres eleccions sense las amanaces de la banda terrorista ETA.

Les dues cadenes han coincidit en que tots el polítics demanaven als ciutadans que fossin a votar.

Ara mateix són les 18:11 hores i un cop anunciades les dades provisionals, nosaltres en dirigim a votar i al hotel Majestic de Barcelona, situat a passeig de Gràcia, on es concentraràn tots el membres de CiU.
Tenim l'intenció de  fer un seguiment de com transcorre la nit electoral, d'una forma propera als candidats.

Us mantindrem informats!


Laura, Mariona, Adriana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario